FORGOT YOUR DETAILS?

OVER ONS

MEUBELGOED

Meubelgoed maakt hoogwaardige meubels met een duurzaam en sociaal karakter.

Meubelgoed is een meubelmakerij. We zijn gevestigd in de stad Groningen en maken meubels voor in het hele land.

“Maatwerk in Meubels”

Bij meubelgoed bent u op het juiste adres voor al uw meubels. U kunt onze meubels bestellen via facebook of via de site. Ook u kunt ook uw wensen doorgeven en meubelgoed zal dit voor u maken. Alle ontwerpen kunnen gemaakt worden. U geeft uw ontwerp en de maten door en het wordt dan gemaakt zoals u het hebt ontworpen. Ook is meubelgoed in staat om uw meubels in alle gewenste kleuren te spuiten. Alle meubels worden bij Meubelgoed professioneel vervaardigd. Er worden geen producten verkocht zonder dat de kwaliteit door de professionals gecontroleerd is.

Sociaal en duurzaam

Bij Meubelgoed bieden wij de cliënten van Zorggroep "Stad en Ommeland" en anderszins mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om in de praktijk te leren om hoogwaardige meubels te maken. Dit onder leiding van professionele krachten.

Voor cliënten kan de afstand naar de maatschappij of naar betaalde arbeid een hoge drempel zijn. Wij proberen deze drempel te verlagen door hen de mogelijkheid te bieden om, samen met andere geïnteresseerden en gemotiveerden, constructief bezig te zijn en een bepaalde structuur en ritme in zijn/haar leven terug te brengen en zo de afstand tot de maatschappij en arbeidsmarkt te verkleinen.

TOP